اعزام نیرو های شهرداری تهران برای کمک به مردم سیل زده کنارک

به گزارش وبلاگ شماره 3443، خبرگزاری خبرنگاران- نیرو های آتش نشانی و پسماند شهرداری تهران با دستور علیرضا زاکانی برای کمک به مردم سیل زده کنارک اعزام شدند.

اعزام نیرو های شهرداری تهران برای کمک به مردم سیل زده کنارک

به گزارش خبرگزاری وبلاگ شماره 3443،سخنگوی سازمان آتش نشانی درباره درخواست کمک از شهرداری تهران برای کمک به مردم منطقه ها سیل زده جنوب از جمله کنارک، گفت: با توجه به بارندگی های شدید جنوب کشور و وقوع سیل در برخی منطقه ها از جمله کنارک نیرو های آتش نشانی تهران به همراه نیرو های پسماند به دستور زاکانی به کنارک اعزام شدند.

جلال ملکی ادامه داد: پیرو درخواست مسوولان این منطقه و با دستور شهردار تهران نیرو های امدادی از آتش نشانی و سازمان پسماند برای امداد رسانی تهران را دقایقی قبل به مقصد کنارک ترک کردند.

وی گفت: سازمان آتش نشانی با یک دستگاه خودرو نورافشان، یک دستگاه جرثقیل، یک دستگاه رولاف، دو خودرو کاپرا و یک دستگاه سمند با 17 آتش نشان همچنین دو پمپ فوق سنگین، دودستگاه پمپ نیمه سنگین و 10 دستگاه پمپ سبک و تجهیزات لازم جهت آبکشی و عملیات آبگرفتگی خود را تجهیز و به سمت کنارک حرکت کردند.

سازمان پسماند هم با دو دستگاه خودرو کمرشکن و دو دستگاه خودرو حرفه ای جنتکس با هشت نیرو به سمت کنارک حرکت کردند.

نیرو ها پس از رسیدن به کنارک با هماهنگی نیرو های محلی کار امدادرسانی را آغاز می کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

به "اعزام نیرو های شهرداری تهران برای کمک به مردم سیل زده کنارک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اعزام نیرو های شهرداری تهران برای کمک به مردم سیل زده کنارک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید