جنگ برای هزاران سال دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت هاست

به گزارش وبلاگ شماره 3443، کتاب تأملی درباره جنگ (رویکردهای نظری در تبیین چرایی وقوع جنگ) اثر جک اس. لوی و ویلیام آر. تامپسون به تازگی با ترجمه مجید محمدشریفی از سوی نشر گستره منتشر شده است.

جنگ برای هزاران سال دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت هاست

جنگ برای هزاران سال، دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت ها (و دیگر واحدهای سیاسی) بوده و در اَشکال متفاوت آن احتمالاً ویران گرترین شکلِ رفتارِ بشری را نمایندگی نموده است. جنگ، مردمان را کشته، منابع را ویران نموده و توسعه سیاسی را به تأخیر انداخته است؛ محیط زیست را نابود نموده، بیماری ها را منتقل و دولت ها را توسعه داده است؛ جوامع را نظامی نموده، فرهنگ ها را تغییر داده، خانواده ها را از هم گسسته و مردمان را روان پریش نموده است.

آماده شدن برای جنگ، چه با هدف تسخیر سرزمین و چه با هدف دفاع، منابع ارزشمند را از فعالیت های سازنده منحرف نموده و به جای ارتقا به تضعیفِ امنیت ختم شده است.

کتاب علل وقوع جنگ نوشته جک لوی و ویلیام تامپسون بر آن است تا در شش بخش و یک نتیجه گیری -نظریه های سطح نظام بین الملل، تعاملات دوجانبه دولت ها، سطح دولت و جامعه، تصمیم گیری: سطح فردی، جنگ داخلی، بازاندیشی درباره سطح و تحلیل، علل و جنگ-این نظریه ها را به گونه ای مجمل معرفی کند.

در این تلاش، نظریه هایی از رشته های مختلف را جمع آوری نموده است، گرچه به سیاق معمولی آنالیز پدیده جنگ بیشتر در اختیار نظریه پردازان روابط بین الملل بوده است و به همین سبب، بخش عمده ای از نظریه های این کتاب نیز به اندیشه های روابط بین الملل اختصاص یافته است.

کتاب با زبانی سلیس و با پرهیز از هر گونه پیچیدگی کلامی، بیانی شیوا از نظریه های جنگ عرضه می نماید و برای خواننده، روشنفکر، سیاستمدار و پژوهشگر فارسی به علت تجربه هشت سال جنگ، کتابی خواندنی با درس های بزرگ است.

نشر گستره کتاب تأملی درباره جنگ (روینمودهای نظری در تبیین چرایی وقوع جنگ) اثر جک اس. لوی و ویلیام آر. تامپسون به تازگی با ترجمه مجید محمدشریفی را در 430 صفحه، شمارگان 770 نسخه و قیمت 195 هزار تومان منتشر نموده است.

منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران

به "جنگ برای هزاران سال دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت هاست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جنگ برای هزاران سال دیرپاترین الگوی تعامل درون و بین دولت هاست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید