طرز تهیه کیک شکلاتی با خرده شکلات تلخ سوربن
به گزارش وبلاگ شماره 3443، می گویند همواره لبخند بزنید، عشق را در دلتان نگهدارید و کیک شکلاتی را در دهانتان. اگر شما هم یکی از عاشقان دسرهای شکلاتی باشید، با هر بهانه ای عطر کیک شکلاتی را در خانه به راه می اندازید؛ چه در پی یک خاتمه خوب برای روزی خسته کننده بگردید و چه بخواهید خاطره یک روز خوب را ماندگار کنید. ما هم برای ساختن لحظه های شیرینی که عطر کیک خانگی را در خود جا داده اند، همراه تان می شویم و طرز تهیه کیک شکلاتی را قدم به قدم با شما درمیان می گذاریم.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
- شکلات تخته ای رنده شده 350 گرم
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر 140 گرم
- روغن مایع 170 گرم
- شیر پرچرب خرید آنلاین 200 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد 400 گرم
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک شکلاتی
مرحله اول
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را پنج دقیقه با دور تندِ همزن هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک نموده و داخل مواد بریزید، مخلوط کنید و ده ثانیه هم بزنید.
حالا 150 گرم شکلات تخته ای را با قسمت چیپس کن رنده، رنده نموده و داخل مواد بریزید و کمی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب 20 در 30 مستطیل شکل یا 23 سانتی گراد که قبلا با روغن چرب کرد ه اید بریزید.
مرحله دوم
کیک را در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید. یک چنگال داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک خشک بیرون آمد روی آن را گریل کنید. برای تزئین می توانید 100 گرم شکلات تخته ای را بن ماری کنید (روش ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم) و روی کیک بریزد و به جامانده شکلات را رنده نموده و روی کیک بریزید. هرچه شکلات درشت تر رنده گردد کیک شکل بهتری پیدا می نماید.
فوت کوزه گری
طعم این کیک که دستور تهیه آن مانند کیک های دیگر است بخاطر تکه های شکلات آب شده وکمی هم آب نشده ، فوق العاده است. این کیک را مشابه کیک های دیگر به صورت کیک قابلمه ای و بدون فر هم می توان پخت.
منبع: کتاب کاله