لزوم سبوس گیری آرد براساس استاندارد ها

به گزارش وبلاگ شماره 3443، معاون هماهنگی امور مالی استانداری خراسان جنوبی گفت: سبوس گیری آرد برای پخت انواع آرد در استان باید براساس استاندارد ها باشد.

لزوم سبوس گیری آرد براساس استاندارد ها

اشرفی در کارگروه آرد و نان خراسان جنوبی در مورد درصد سبوس گیری آرد تولیدی از کارخانجات آرد برای انواع نان گفت: استاندارد سبوس گیری برای نان تافتون و لواش 11 تا 18.5 درصد و برای آرد سنگک نیز 6 تا 11.5 درصد است.

او اضافه نمود: باید درصد سبوس گیری براساس استاندارد ها انجام گردد چرا که کم شدن اندازه سبوس، ارزش غذایی نان را پایین می آورد.

اشرفی اعلام کرد: کارخانجات آرد و نان استاندارد ها را در سبوس گیری آرد مدنظر قرار دهند و نظارت ها هم از سوی مجموعه های نظارتی و بهداشتی انجام گردد.

معاون هماهنگی امور مالی استانداری خراسان جنوبی در مورد موضوع اضافه نمودن روغن و سبزی و کنجد به نان هم گفت: اضافه نمودنی ها تنها برای نان تافتون مجاز است.

به گفته او نرخ نهایی قمیت نان با مواد اضافه نمودنی و هزینه حمل آرد با لحاظ فاصله کارخانه تا شهرستان های محل توزیع در جلسه بعدی با ارائه نظرات کارشناسی مشخص تکلیف خواهد شد.

اشرفی توضیح داد: برای نانوایی هایی که استاندارد ها را رعایت و نان باکیفیت پخت می نمایند، ابزار تشویقی در نظر گرفته شده و سهمیه آرد آن ها افزایش خواهد یافت و در مقابل برای نانوایی هایی که استاندارد ها و ضوابط را رعایت ننمایند نیز ابزار تنبیهی در نظر گرفته شده است.

معاون هماهنگی امور مالی استانداری خراسان جنوبی گفت: براساس ابلاغ نامه دفتر حراست مرکزی شرکت بازرگانی دولتی ایران، الصاق برچسب بر روی کیسه های های آرد مبنی بر فروش آزاد ممنوع است.

او گفت: در کارگروه پایش آرد و نان سامانه پیامکی داریم که تخلفات را اطلاع رسانی می نماید که قرار شد برای این منظور از سامانه جهاد کشاورزی استان نیز استفاده گردد.

وبلاگ شماره 3443 خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "لزوم سبوس گیری آرد براساس استاندارد ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم سبوس گیری آرد براساس استاندارد ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید