ناجی ما در مقابل عفونت های تنفسی چیست؟

به گزارش وبلاگ شماره 3443، پژوهشگران دریافتند که افراد واکسینه نشده که پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس مصرف کردند علائم بیماری کووید را کاهش دادند و حتی عفونت را به تاخیر انداختند.

ناجی ما در مقابل عفونت های تنفسی چیست؟

به گفته محققان، نتایج پژوهش کنونی نشان می دهد که پروبیوتیک ها می توانند راهی ساده و مقرون به صرفه برای درمان افرادی باشند که در معرض کووید نهاده شده اند.

ضروری است که بدانید، پروبیوتیک ها برای تقویت باکتری ها و مخمرهای مفیدی که در داخل بدن زندگی می نمایند، در دستگاه گوارش طراحی شده اند.

دکتر پل ویشمایر، معاون پژوهشی بالینی در بخش بیهوشی دانشگاه دوک در دورهام آمریکا اظهار کرد: قبل از کووید، شواهد قوی وجود داشت که پروبیوتیک ها در برابر عفونت های تنفسی از ما محافظت می نمایند.

ویشمایر در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: نتایج پژوهش ما به این ایده اعتبار می دهد که میکروب های همزیست ما می توانند شرکای ارزشمندی در مبارزه با کووید-19 و سایر بیماری های همه گیر آینده باشند.

پژوهشگران تحقیقات خود را در مارس 2020، قبل از اینکه واکسن های کووید به طور گسترده در ایالات متحده در دسترس قرار گیرند، شروع کردند. این گروه 182 بیمار را که واکسینه نشده بودند و در معرض ابتلا به کووید نهاده شده بودند اما هنوز هیچ علامتی نداشتند، انتخاب کردند.

نیمی از آنان به طور تصادفی برای مصرف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG، باکتری که به طور طبیعی در دستگاه گوارش افراد یافت می گردد، نهاده شدند. بقیه دارونما مصرف کردند.

احتمال بروز علائم کووید در شرکت نمایندگانی که پروبیوتیک مصرف کردند 60 درصد کمتر از افرادی بودکه دارونما دریافت کردند یعنی رقم 26 درصد در مقابل 43 درصد نهاده شد.

بعلاوه در آنان مدت زمان طولانی تری جلوگیری از عفونت به کووید مشاهده شد اما تفاوت در میزان تشخیص کووید 9 درصد در گروه پروبیوتیک در مقابل 15 درصد در گروه دارونما بود که به علت میزان کوچک مطالعه از نظر آماری معنی دار نبود.

ویشمایر اعلام کرد که پروبیوتیک ها برای تقویت سیستم ایمنی، کاهش مواد شیمیایی بدن مرتبط با التهاب و افزایش سد محافظ ریه در برابر عفونت شناخته شده اند.

وی بیان نمود: ما در واقع از این یافته ها تعجب نمی کنیم زیرا نتایج تحقیقات متعددیه اثربخشی قوی پروبیوتیک ها را در برابر عفونت های تنفسی نشان داده است.

ویشمایر اضافه کرد: سایر نتایج تحقیقات اولیه نشان داده اند بعلاوه پروبیوتیک ها ممکن است اثر واکسن ها را علیه سایر بیماری های ویروسی مانند آنفلوآنزا افزایش دهند.

ویشمایر گفت که پروبیوتیک ها می توانند در کشورهای کم درآمدی که برنامه واکسیناسیون در دسترس نیست بعلاوه در مناطقی از ایالات متحده که خستگی واکسن باعث جذب کمتر افراد در دریافت تقویت نماینده های کووید شده است مفید باشد.

به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، کمتر از 20 درصد از جمعیت ایالات متحده واکسن به روز شده کووید 2023 را دریافت نموده اند.

نتایج این تحقیق در نشریه Clinical Nutrition منتشرشده است.

منبع: گردشبان

به "ناجی ما در مقابل عفونت های تنفسی چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ناجی ما در مقابل عفونت های تنفسی چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید