گوشی شیائومی غول گوشی سازی جهان را می شناسید؟
به گزارش وبلاگ شماره 3443، برند شیائومی در سال 2010 توسط لی جون، در پکن تاسیس شد. از ابتدای ورود این برند به بازار، کیفیت بالای محصولات شیائومی باعث شد تا آن را به عنوان اپل چین بشناسند. قیمت گوشی از فاکتورهای مهم برای خرید گوشی محسوب می گردد. به خاطر پایین بودن قیمت گوشی شیائومی نسبت به سایر رقبا، این برند به یکی از پرفروش ترین شرکت ها تبدیل شده است، و در حال رقابت با غول های گوشی سازی مانند سامسونگ و اپل است. در حال حاضر این شرکت، علاوه بر گوشی شیائومی در حال ساخت محصولاتی مانند ساعت هوشمند، چراغ هوشمند، جاروی هوشمند، کلیدهای هوشمند، و به طور کلی بسیاری از لوازم هوشمندی است که در بازار وجود دارد.
آشنایی با رده بندی گوشی شیائومی
برای درک محبوبیت این گوشی همین بس که بگوییم شیائومی توانست هنگام عرضه گوشی می 3 خود در هند، ظرف 2 ثانیه اول، 15 هزار گوشی را به فروش برساند و نام خود را در کتاب گینس ثبت کند. مانند بیشتر گوشی های موجود در بازار، گوشی شیائومی نیز دارای رده بندی است، و گوشی های آن بر اساس مدل، قیمت و امکانات آن در سه رده بندی قرار می گیرند.
- گوشی های پایین رده (گوشی مالی)
- گوشی های میان رده
- گوشی های پرچمدار
با اینکه رده بندی گوشی های دنیا بیشتر به خاطر امکانات آن انجام می شود، اما هرچه امکانات یک گوشی بیشتر باشد، آن را در رده بالاتری می توان قرار داد. به همین خاطر امروزه وقتی صحبت از گوشی های پرچمدار می شود، هر فردی می داند که قیمت آن بسیار بالا خواهد بود، و یا منظور از گوشی مالی، یک گوشی کاملا معمولی با تجهیزات ارزان تر است. رقابت بیشتر برندها در گوشی های میان رده است، زیرا تکلیف گوشی پرچمدار که کاملا تعیین است، و برای افرادی کاربرد دارد که یک گوشی تخصصی می خواند.
از طرفی دیگر ارائه تکنولوژی جدید نیز باعث خواهد شد تا هر گوشی بتواند راه خود را به پرچمدار شدن باز کند. برای مثال تکنولوژی شارژ بی سیم، در زمان عرضه خود توانست نوعی جدید از پرچمداری را معرفی کند، و بیشتر برندها برای ماندن در این رقابت سنگین مجبور شدند از این تکنولوژی استفاده نمایند. با این حال، هر گوشی پرچمدار امروز، ممکن است به یک گوشی میان رده و حتی پایین رده در آینده تبدیل شود، زیرا امکانات جدید همواره حرف اول را می زنند.
معرفی سری گوشی های شیائومی در بازار
شاید تا به حال تصور نموده باشید که واژه Mi که در ابتدای مدل های گوشی شیائومی آمده است، از انتهای Xiaomi گرفته شده باشد. اما به گفته مدیران این شرکت، کلمه Mi مخفف واژه ماموریت غیرممکن (Mission Impossible) است که نشان دهنده قدرت این شرکت عنوان شده. گوشی شیائومی با ظهر خود در میان غول های گوشی سازی به سرعت خود را محبوب کرد، و توانست هر غیرممکنی را ممکن سازد.
این شرکت با داشتن چندین خط فراوریی و کارخانه های مجزا در حال فراوری مدل های مختلفی از گوشی های هوشمند است، که هر کدام نام مخصوص به خود را دارند. در ادامه به معرفی انواع گوشی شیائومی و چند مدل از هر دسته خواهیم پرداخت.
معرفی سری Mi
اولین گوشی های برند شیائومی با نام Mi وارد بازار شدند، و در حال حاضر بیشتر پرچمداران این برند با این نام در حال فراوری هستند. گوشی های Mi 1S و Mi 1 را می توان اولین گوشی رسمی این شرکت که تقاضای بالایی نیز داشت مطرح نمود. در حال حاضر گوشی شیائومی Mi را در چند مدل با این نام ها به فروش می رسد و هر ساله مدل های جدیدتری در این دسته قرار می گیرند:
- Mi Mix n که مدل پرچمداری با عنوان Xiaomi Mi Mix 3 را دارد
- Mi Note n - یکی از سری های پرفروش گوشی شیائومی است، و چندین مدل مختلف دارد
- Mi Max n - این مدل، به خاطر سایز عظیم گوشی معروف است، و مدل هایی مانند می مکس پرایم، می مکس 2 و می مکس 3 را در لیست خود دارد
- Mi nX - از گوشی های این مدل می توان به Mi 6X و Mi 5X اشاره نمود
معرفی سری Redmi
سری ردمی در واقع مدل های میان رده این برند را شامل می شود، که بیشترا به خاطر قیمت پایین تر، محبوبیت بسیار بالایی دارد. از مدل های آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- Xiaomi Redmi nA
- Xiaomi Redmi n
- Xiaomi Redmi Note n
معرفی سری Poco
به خاطر فروش بالای گوشی شیائومی این شرکت یک خط فراوری مخصوص در کشور هند راه اندازی کرد، و سری پوکو در واقع یکی از زیرمجموعه های شیائومی به حساب می آید. کیفیت ساخت این گوشی ها معمولا پایین تر از گوشی شیائومی است، و به طبع قیمت پایین تری نیز دارند. هرچند، قیمت پایین و کیفیت پایین، دلیل بر کارایی کمتر نیست، و همچنان یکی از گوشی های قدرتمند بازار به حساب می آید.
معرفی سری BlackShark
اهمیت بازی در بین غول های گوشی سازی دنیا شناخته شده است، و به همین خاطر گوشی شیائومی خط فراوری مخصوص خود را دارد. گوشی های بلک شارک با سخت افزاری مخصوص بازی کردن ساخته می شود، و بیشترا به همراه گوشی گیم پد و هندزفری با کیفیت ارائه می شود تا لذت بازی کردن برای گیمرها بسیار زیاد باشد. یکی از پرفروش ترین مدل های بلک شارک، گوشی شیائومی مدل BlackShark Halo است.
نکاتی که در هنگام خرید گوشی شیائومی باید به یاد داشته باشید
همانطور که گفته شد، گوشی شیائومی به اپل چین معروف است، و به همین خاطر بیشتر محصولات این شرکت به زبان چینی فراوری می شود. در هنگام خرید گوشی شیائومی حتما دقت کنید که نسخه گلوبال را خریداری کنید تا علاوه بر زبان چینی، زبان دیگری نیز داشته باشید.
همچنین بسیاری از محصولات این برند دارای لوازم جانبی به همراه گوشی نیستند. به عنوان مثال ممکن است در بعضی از این محصولات هندزفری اصلی وجود نداشته باشد، و یا شارژر نداشته باشند. در زمان خرید سعی کنید لوازم مورد احتیاج خود را تهیه کند.
یکی دیگر از نکاتی که باید دقت کنید، تعیینات سخت افزاری گوشی است. از آنجایی که گوشی شیائومی در هر مدل با تعییناتی متفاوتی ارائه می شود، سعی کنید سخت افزار آن را به نسبت کاربرد خود خریداری کنید، تا استفاده از گوشی برای شما سخت نباشد.
حدود قیمتی گوشی های شیائومی در بازار دنیای
همانطور که گفته شد، گوشی شیائومی در سه رده مختلف فراوری می شود و به همین خاطر قیمت متفاوتی دارد. به طور معمول گوشی های این برند از قیمت 124.93 دلار آغاز می شود، و تا حدود 700 دلار قیمت گذاری شده است. البته در 24 سپتامبر 2020 شیائومی مدلی جدید را معرفی نموده به نام می مکس آلفا، که هنوز در حد کانسپت است، ولی قیمت آن 2800 دلار ذکر شده است.
جمع بندی
خرید گوشی به دغدغه ای برای بیشتر افراد تبدیل شده است، و دلیل اصلی آن قیمت های این گوشی ها است که شاید برای یک فرد خارجی کاملا ارزان باشد، ولی به خاطر قیمت دلار، در ایران به یک کالای لوکس تبدیل شده است. سعی کنید در هنگام خرید گوشی شیائومی به مدلی که به کار شما خواهد آمد دقت کنید، و امکانات آن را خوب آنالیز کنید.
منبع: فرارو