طرز تهیه زولبیا با نشاسته گل به روش قنادی
به گزارش وبلاگ شماره 3443، شیرینی های سنتی ماه رمضان یکی از خوشمزه ترین قسمت افطار می باشد که بیشتر از زولبیا و بامیه تشکیل می گردد که امروزه بیشتر خانم های خانه دار این شیرینی را خودشان در خانه تهیه می نمایند، زیرا کار بسیار آسان و ساده می باشد.
زولبیا با نشاسته گل و ماست تهیه می گردد و همه مراحل به صورت گام به گام به شما آموزش داده شده است که می توانید برای افطار یک زولبیا ترد و خوشمزه به روش بازاری در خانه تهیه کنید. دقت کنید مواد این زولبیا باید برای 8 ساعت استراحت کند.
مواد لازم
آرد سفید 1/2 پیمانه
نشاسته گل 1/2 پیمانه
آب ولرم 1/2 پیمانه
ماست پر چرب 4 ق غذا خوری
گلاب 2 ق غذا خوری
روغن جامد یا کره 1 ق مربا خوری
خمیرمایه 1 ق مربا خوری
شکر 1 ق مربا خوری
زعفران غلیظ 1 ق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 2 لیوان
آب 1.5 لیوان
گلوکز 1 ق غذا خوری
جوهر لیمو نوک ق چای خوری
طرز تهیه زولبیا با نشاسته گل
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید خمیرمایه را عمل بیارید، برای این کار آب ولرم و شکر و خمیرمایه هم بزنید و روی کاسه را برای 10 دقیقه هم بزنید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد و پف کند، در ادامه نشاسته گل را به همراه ماست پر چرب و سفت خوب مخلوط کنید تا نشاسته خوب مخلوط گردد، نشاسته همچون آرد می باشد و آب خور آن فرق دارد اگر مواد خیلی سفت شد بعد از حل شدن نشاسته 1 ق غذا خوری دیگر ماست اضافه کنید و اگر شل بود کمی آرد بزنید.
مرحله دوم: تهیه خمیر زولبیا
خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد و بعد آرد را اضافه کنید و هم بزنید و بعد روغن جامد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد، در ادامه برای خوشرنگ شدن زعفران غلیظ شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مواد یکدست گردد و بعد گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید، حالا روی کاسه را پوشانده و به مدت 8 ساعت زمان دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم: تهیه شربت
شکر و آب مخلوط کنید و هم بزنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر با حرارت کم کم ذوب گردد، سپس گلوکز و جوهر لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا بجوشد و کمی شربت غلیظ گردد و بعد کنار قرار دهید تا سرد گردد.
مرحله چهارم: سرخ کردن
در ادامه مواد زولبیا که بعد از استراحت سفت تر شده را دخل یک سس بریزید و داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ گردد و بعد دست خود را به صورت عمود باشد و اگر دست خود را کج بگیرد زولبیا کلفت و خمیر می گردد و بعد داخل شربت قرار دهید و داخل صافی قرار داده تا شربت اضافی خارج گردد. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت زولبیا با نشاسته گل
زولبیا را روی هم قرار ندهید وگرنه خمیر می گردد.
اگه بیرون آوردید تست کردید دیدین تو روغن وا می رود یا لوله ای نمیشه احتیاج به کمی آرد داره کم کم اضافه کنید نهایت یه ق غ بعد زولبیا را سرخ کنید.
از یخچال بیرون آوردید هم بزنید تا پف مواد بخوابد و مواد یکدست گردد.
تو ظرف کوچکی دو بند انگشت روغن بریزید تا روغن خوب داغ گردد، اگر روغن داغ نباشد زولبیا پف نمی کند.
بعد از خنک شدن داخل ظرف درب دار قرار دهید و به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید تا تازه باقی بماند.
به مدت 1 دقیقه داخل شهد قرار دهید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو