طرز تهیه سوپ اسفناج
به گزارش وبلاگ شماره 3443، شاید آماده کردن یک غذای کودک کار سختی نباشد، اما مشکل از جایی آغاز می گردد که موظف به هر روز و هر وعده تکرار کردن این کار به ظاهر ساده می شوید. در این مطلب طرز تهیه سوپ اسفناج را به شما آموزش می دهیم؛ غذایی کامل و سالم که قرار نیست تنها کودکتان از چشیدن طعمش لذت ببرد.
می بینید؟ برای وارد کردن مواد غذایی سالم و مغذی مثل اسفناج به غذای کودک، بیشتر از آنکه به صرف وقت و هزینه احتیاج داشته باشید، به کمی خلاقیت احتیاج دارید.
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
- اسفناج تازه نیم کیلو
- سیب زمینی سه عدد
- پیازچه ساطوری چهار عدد
- خامه کاله خرید آنلاین نیم پیمانه
- ماست سون کاله خرید آنلاین سه قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سوپ اسفناج
مرحله اول
شش پیمانه آب را با کمی نمک روی آتش تند به جوش بیاورید. سپس برگ های اسفناج، سیب زمینی نگینی خرد شده و پیازچه ساطوری را در قابلمه بریزید و روی آتش ملایم یک ساعت بپزید.
برای تهیه این سوپ، بهتر است از برگ های ریز و جوان اسفناج بهره ببرید.
مرحله دوم
یک ملاقه از مایه داغ را با خامه، ماست و آب لیمو در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس این مواد مخلوط شده را به قابلمه برگردانید و باقی مواد سوپ که در قابلمه درحال پخت هستند اضافه کنید.
مرحله سوم
یک ساعت دیگر مواد را روی شعله ملایم بپزید و سپس برای سرو در ظرف دلخواهتان بکشید.
سوپ اسفناج که با رشته های بلند و سبز اسفناج سر سفره آورده می گردد، پیش غذای جذابی است اما می توانید این سوپ را به شکل میکس شده هم آماده کنید و بعد از طبخ، همه مواد را در غذاساز بریزید یا با گوشت کوب برقی مخلوط کنید.
اگر فرزندتان تازه غذاخوردن را آغاز نموده، بهتر است این سوپ را قبل از سرو میکس کنید تا رشته های اسفناج برایش دردسر درست نکنند.
منبع: کتاب کاله