طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر

به گزارش وبلاگ شماره 3443، طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر، یکی از دستورها است که توانسته محبوبیت زیادی کسب کند. این دستور پخت، با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، غذایی کامل و رضایت بخش را تضمین می نماید که می تواند هم به عنوان یک وعده ناهار سبک و هم به عنوان شامی دلچسب، مورد استفاده قرار گیرد. بیایید بدون معطلی به سراغ آماده سازی این غذای خوش طعم برویم.

طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر

برای طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر، ابتدا نیمی از سیر را با روغن زیتون تفت داده، سپس به آن ریحان تازه، شیر سرد، آبلیمو، و نمک افزوده و همه را با گوشتکوب برقی مخلوط می کنیم تا سسی یکدست به دست آید. این سس خوشمزه را روی نان لواش پخش نموده، سپس با پنیر رنده شده، ورقه های گوجه فرنگی، پیاز قرمز، مرغ سرخ شده و سیب زمینی سرخ نموده تکمیل می کنیم. در نهایت، نان را می پیچیم و در دستگاه گریل قرار می دهیم تا به خوبی برشته گردد.

مواد لازم

تکه سینه مرغ6 تیکه

گوجه فرنگی1 عدد

سیب زمینی2 عدد

پیاز قرمز1 عدد

نان لواش یا تورتیلا6 عدد

آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری به اندازه کافی

مواد لازم سس

آبلیمو6 قطره

برگ ریحان4 عدد

روغن زیتون100 میلی لیتر

سیر10 حبه

شیر50 میلی لیتر

نمک، فلفل به اندازه کافی

رزماری تازه ، آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر

مرحله 1: آماده سازی سس ریحان و سیر

ابتدا نصفی از سیرها را پوست گرفته و آن ها را به همراه 100 میلی لیتر روغن زیتون داخل یک تابه کوچک بریزید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید سیرها تا زمانی که طلایی و خوشبو شوند بپزند، سپس مخلوط سیر و روغن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. پس از خنک شدن، این مخلوط را داخل یک شیشه یا کاسه مناسب بریزید.

مرحله 2: اضافه کردن مواد به سس

به مخلوط سیر و روغن خنک شده، 4 عدد برگ ریحان تازه خرد شده اضافه کنید، سپس 50 میلی لیتر شیر سرد را روی آن ریخته و 6 قطره آبلیمو تازه و کمی نمک به آن افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله 3: هم زدن سس

با استفاده از یک گوشتکوب برقی، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدست و صافی حاصل گردد. این سس باید طعمی متعادل از ریحان، سیر و لیمو داشته باشد که با شیر و روغن زیتون ترکیب شده است.

مرحله 4: آماده سازی نان

نان لواش یا تورتیلاها را آماده نموده، سپس یک لایه نازک از سس ریحان و سیر را روی هر کدام پخش کنید. این کار باعث می گردد که طعم ها به خوبی با هم ادغام شوند.

مرحله 5: اضافه کردن پنیر و سبزیجات

روی هر کدام از نان ها، اندازهی پنیر رنده شده بپاشید، سپس ورقه های نازک گوجه فرنگی، حلقه های نازک پیاز قرمز، و اندازهی از مرغ سرخ شده که از قبل آماده نموده اید، اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید، می توانید کمی سیب زمینی سرخ نموده نیز روی آن ها بریزید تا بافتی ترد به رپ اضافه گردد.

مرحله 6: پیچیدن نان

با دقت نان ها را دور مواد پیچیده و مطمئن شوید که مواد به خوبی در داخل نان محصور شده اند. این کار نیازمند کمی مهارت است تا همه مواد در جای خود باقی بمانند و هنگام گرم شدن بیرون نریزند.

مرحله 7: گریل کردن

چیکن رپ های آماده شده را در دستگاه گریل یا روی تابه گریل قرار دهید و اجازه دهید تا نان از هر دو طرف به خوبی برشته و طلایی گردد. این کار بافتی ترد و دلنشین به نان می بخشد و طعم ها را به خوبی در هم می آمیزد.

مرحله 8: سرو کردن

پس از اینکه چیکن رپ ها به خوبی گریل شدند، آن ها را از دستگاه گریل خارج نموده و به صورت گرم سرو کنید. این غذا را می توانید همراه با برگ های تازه ریحان و چند قطعه لیمو برای افزودن طعمی تازه به مهمانانتان عرضه کنید.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن رپ با سس ریحان و سیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید