غذاهای خیابانی هند

به گزارش وبلاگ شماره 3443، در این مقاله از مجموعه مقالات دسته هند قصد داریم تا شما را با غذاهای خیابانی هند آشنا کنیم. هند به عنوان یکی از کشورهای بسیار مجذوب کننده آسیا دارای غذاهای خوشمزه ای می باشد. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…

غذاهای خیابانی هند

برای بیشتر افرادی که اولین بار است که به هند سفر می کنند پیدا کردن غذاهای خیابانی خوشمزه و آشنا شدن با غذاهای تازه جذابیت پیدا می کند. غذاهای خیابانی در بسیاری از کشورها از محبوبیت بالایی برخوردار هستند ، چه برخی آنها را خوشمزه بدانند و برخی فکر کنند غذاهای خوب و سالمی نیستند ، در هر حال گردشگران یکبار هم که شده این غذاهای خیابانی را در هند امتحان می کنند.

پانی پوری (Pani Puri)

این غذا را تقریبا در همه جای هند می توانید پیدا کنید. این غذای ترد و تو خالی، ترکیبی از از سیب زمینی، نخود، پیاز و عدس جوانه زده است. این مواد را مانند توپ گردی در آورده و در مخلوطی از تمر هندی، گشنیز و نعناع غلطانده و در روغن سرخ می کنند. عطر و طعم این غذای خیابانی، باور نکردنی است.

چول باتور (Chole Bhature)

غذای معروف در سراسر هند اما در دهلی معروف تر است و بیشتر دیده می شود. غذایی سنگین و کامل برای صبحانه است که با نخود تند و خامه ای پخته شده و با نان گرم سرو می شود. در کنار این غذا، معمولا ماست، ترشی یا پیاز دیده می شود.

واداپاو (Vada Pav)، برگر هندی

این همان نسخه هندی همبرگر آمریکایی است. میان وعده ای محبوب که نه تنها ارزان، بلکه بسیرا خوشمزه هم هست. این برگر از سیب زمینی با سیر، چیلی و گشنیز پخته شده که در آرد نخود غوطه ور شده و با روکشی از خمیر در روغن انداخته و سرخ و طلایی می شود.

چات (Chaat)

غذای اصلی شمال هند است که اکنون در سراسر هند یافت می شود. در طول زمان تکامل یافته و هر فروشنده ای به شیوه ای خاص آن را طبخ کرده و ارائه می دهد. اما چیزی که در تمامی آنها مشترک است، این است که طعم های ترد، شیرین، تند و ترش در آن دیده می شود.

لیتی چوخا (Litti-Chokha)

این غذای خیابانی بیشتر در استان بیهار هند یافت می شود و گرچه اغلب آن را با باتی اشتباه می گیرند اما کاملا فرق دارد و دارای بافت و طعم منحصر به فرد خود است. لیتی شامل گندم و پودر گرم و یا عدس که از آن خمیری تهیه شده و به شکل توپی در می آورند و به انواع ادویه آغشته می کنند. سپس به داخل آن کمی کره تزریق شده و در روغن داغ سرخ می شود. برای هر وعده غذایی لذیذ است که در خیابان های هند به وفور یافت می شود.

آلو تیکی (Aloo Tikki)

این میان وعده که مختص شمال هند است، نوعی کراکت سیب زمینی است که امروزه دیگر در سراسر هند یافت می شود. این میان وعده گرم و لذیذ از سیب زمینی، پیاز و انواع ادویه تهیه می شود. گاهی اوقات در کنار آن، ماست، سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی سرو می شود.

کاچوری (Kachori)

این میان وعده خیابانی تند، در سراسر هند یافت می شود، اگر چه شایعه است که بهتریت مکان برای یافتن کاچوری، Bikaner، استان سابق شاهزاده راجستان است. کاچوری، کوچک، ترد، طلایی و سرخ شده که گاهی اوقات با سیب زمینی سرخ شده پر می شود.

بلپوری (Bhelpuri)

برنج بوداده به همراه پیاز خردشده، فلفل سبز سرخ شده، سیب زمینی، گشنیز و سبزیجات دیگر، مواد اصلی این غذا هستند. این غذا به همراه مخلوط ترشی فلفل قرمز شیرین و سس تمر هندی میل می شود. هم خوشمزه است و هم خوردن آن بسیار سرگرم کننده است.

کتی رول (Kati Roll)

غذایی مناسب برای گوشت خواران است زیرا گوشت کبابی (مرغ، گوشت بره یا گاهی خوک) را به همراه پیاز، سس ها از جمله سس کچاپ و چیلی و ادویه درون نانی رول می کنند. گاهی اوقات افراد دوست دارند که به آن تخم مرغ هم اضافه شود. باید بدانید که هیچ چیزی بهتر از کتی رول در هند وجود ندارد.

منبع: تاپ تراول

به "غذاهای خیابانی هند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای خیابانی هند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید