8 دستور پخت پاستا با نقش محوری گوجه فرنگی

به گزارش وبلاگ شماره 3443، در ادامه به دستور پخت 8 نوع پاستا با گوجه فرنگی اشاره خواهیم کرد:

8 دستور پخت پاستا با نقش محوری گوجه فرنگی

1-پاستای تابستانی گوجه فرنگی و ریحان با سس دانه کاج

به گزارش وبلاگ شماره 3443 به نقل از واشنگتن پست، در این غذا تمام طعم های بدیع فصل تابستان به شکلی ساده و راحت ترکیب می شوند.

مواد مورد احتیاج:

4/3 قاشق چای خوری نمک

2/1 فنجان دانه کاج

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

225 گرم گوجه فرنگی رسیده با هسته گرفته شده و به تکه های 3 سانتی متری خرد شده

1 فنجان برگ ریحان تازه

2 قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

1 حبه سیر بزرگ فشرده یا ریز رنده شده

4/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده یا اندازه بیش تر در صورت احتیاج

یک بسته پاستا بدون گلوتن یا غلات کامل، مانند پنه، اسپاگتی یا فتوچینی

مراحل پخت:

یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد. آب را با نمک کافی مزه دار کنید تا طعم آب ملایم و خوش طعم گردد. در حالی که آب در حال به جوش آمدن است یک تابه میانه را روی حرارت میانه گرم کنید. دانه کاج را درون آن ریخته و مرتب هم بزنید تا معطر و طلایی رنگ گردد این کار را در حدود 5 دقیقه ادامه دهید. سپس آن را به غذاساز کوچک انتقال دهید و 3 قاشق غذاخوری روغن، آب لیمو و و نصف قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. ترکیبات را مخلوط کنید تا یکدست گردد. (در روش دیگر، می توانید از هاون برای خرد کردن دانه های کاج استفاده کرده و آن را آسیاب کنید تا حالت خمیری پیدا کند).

اگر می خواهید از غذاساز با اندازه معمولی بهره ببرید ممکن است لازم باشد اندازه را دو برابر کنید. در یک کاسه بزرگ گوجه فرنگی ها و آب آن، ریحان، 2 قاشق غذاخوری روغن به جای مانده، سرکه، سیر، 4/1 قاشق چایخوری نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. ترکیب را مزه کنید و در صورت احتیاج با نمک و یا فلفل بیشتری مزه دار کنید.

در حین پختن پاستا آن را کنار بگذارید تا مرینیت شده و مواد به خوبی با یکدیگر آغشته شوند. پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و طبق دستور روی بسته عمل کنید. پاستا را خوب آبکش کنید و به قابلمه برگردانید. سس دانه کاج را اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا به طور یکنواخت پوشش داده گردد. پاستا را به کاسه گوجه فرنگی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه آن را بچشید و در صورت احتیاج با نمک و یا فلفل بیش تری مزه دار کرده و سرو کنید.

این غذا 400 کالری، 48 گرم کربوهیدرات، 21 گرم چربی، 8 گرم فیبر، 10 گرم پروتئین، 3 گرم چربی های اشباع شده، 300 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.

2-پاستا با زیتون و لیمو

برای روز های گرم این پاستا را با یک سس ساده بدون پخت و پز با گوجه فرنگی، زیتون، گیاهان، آب لیمو و روغن زیتون امتحان کنید. گرمای به جای مانده پاستا باعث لذیذ و ابریشمی شدن ظرف می گردد. سس های پاستای ساده و نپخته برای شام های سریع و شب های هفته عالی هستند.

مواد مورد احتیاج:

500 گرم پاستا

3/2 فنجان زیتون بدون هسته و نصف شده

3/1 روغن زیتون فرابکر

پوست ریز رنده شده و آب یک عدد لیمو

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

500 گرم گوجه فرنگی خرد شده یا 1 تا 2 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده

4 قاشق غذاخوری پیاز قرمز ریز خرد شده به اضافه اندازه بیش تری برای طعم دادن

4/1 فنجان برگ های ریحان تازه یا جعفری تازه خرد شده

پنیر پارمزان یا فتای رنده یا خرد شده به اندازه اختیاری و دلخواه

مراحل پخت:

یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به اندازه کافی نمک اضافه کنید تا آب کمی شور گردد سپس پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته بپزید. در همین حال، در یک کاسه کوچک زیتون، روغن زیتون، پوست لیمو و آب لیمو را به همراه نمک و فلفل با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مواد را کنار بگذارید. در مرحله بعدی پاستا را آبکش کرده و در قابلمه برگردانید. مخلوط زیتون، گوجه فرنگی، پیاز قرمز و ریحان یا جعفری را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. بچشید و در صورت احتیاج روغن زیتون، نمک و یا فلفل بیشتری اضافه کنید. آن را به کاسه های جداگانه منتقل کنید و در صورت استفاده روی آن پنیر بریزید. غذا را بلافاصله سرو کنید.

این غذا 446 کالری، 61 گرم کربوهیدرات، 18 گرم چربی، 4 گرم فیبر، 11 گرم پروتئین، 3 گرم چربی های اشباع شده، 323 میلی گرم سدیم و 5 گرم قند دارد.

3-بوکاتینی (اسپاگتی ضخیم) با شاهی و گوجه فرنگی

ساندویچ مورد علاقه خود را با این غذای سرشار از گوجه فرنگی تازه، شاهی و پانستا (بیکن صبحانه) به پاستا تبدیل کنید.

مواد مورد احتیاج:

500 گرم اسپاگتی ضخیم (بوکاتینی)

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر

226 گرم پانستای ضخیم یا نازک برش داده شده و به قطعات 4 سانتی متری بریده شده

500 گرم گوجه گیلاسی تصف شده

141 گرم شاهی

نصف فنجان پنیر پکورینو رومانو

مراحل پخت:

یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به آن سخاوتمندانه نمک بیافزایید! بوکاتینی را به آب در حال جوش اضافه کنید حرارت را کم کرده و طبق دستور بسته آن را بپزید. نصف فنجان از آب پاستای در حال جوشیدن را نگه دارید. سپس پاستا را آبکش کنید.

در مرجله بعد در یک تابه بزرگ روی حرارت میانه روغن را به اندازهی حرارت دهید تا بدرخشد. پانستا را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه مرتبا هم بزنید تا چربی آغاز به سفت شدن کند و گوشت کمی قهوه ای و تا حدودی ترد گردد. گوجه فرنگی ها را به ماهیتابه اضافه کنید و حرارت را تا میانه رو به بالا افزایش دهید. آن را حدود 15 دقیقه بپزید و گهگاه هم بزنید تا گوجه فرنگی ها فرو بریزند و مایع داخل تابه به یک سس غلیظ تبدیل گردد. .

حرارت را به اندازه لازم کم کنید تا سس به آرامی بجوشد. آن را بچشید و در صورت احتیاج با نمک مزه دار کنید. حرارت را خاموش کنید و در ماهیتابه را روی آن قرار دهید تا سس گرم بماند. بوکاتینی ها را به ماهیتابه انتقال دهید و با سس ترکیب کنید. شاهی را به تعداد انگشتان دست اضافه کنید و حدود 1 دقیقه به هم زدن ادامه دهید. غذا را به صورت گرم سرو کنید و بر روی آن پنیر بریزید.

این غذا 500 کالری، 62 گرم کربوهیدرات، 45 میلی گرم کلسترول، 19 گرم چربی، 3 گرم فیبر، 22 گرم پروتئین، 6 گرم چربی های اشباع شده، 1270 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.

4- پاستا با نخود فرنگی، ذرت و پنیر بز

ترکیب گوجه فرنگی گیلاسی آبدار، نخود فرنگی و ذرت در این پاستا طعمی تابستانی به آن می بخشد. در آن بجای پنیر بز می توانید از پنیر ریکوتا و یا یک مشت پارمزان رنده شده بهره ببرید.

مواد مورد احتیاج:

500 گرم پاستا

113 گرم پنیر بز تازه شور خرد شده

1 پیمانه گوجه گیلاسی نصف شده

226 گرم نخود فرنگی خرد شده

3 بلال ذرت خرد شده (یک تا نصف فنجان)

پوست ریز رنده شده لیمو و آب یک لیموی کوچک

1 فنجان برگ نعناع یا ریحان تازه (بسته به ذائقه)

مراحل پخت:

یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت زیاد بجوشانید. به اندازه کافی نمک اضافه کنید تا طعم آن کمی شور گردد (پنیر بز نیز شوری را اضافه می نماید). پاستا را به آب در حال جوش اضافه کنید و طبق دستور بسته بندی بپزید.

حدود یک فنجان از آب پاستای در حال پخت را نگه دارید. پاستا را آبکش کنید. پاستا را به قابلمه برگردانید پنیر بز را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و در صورت احتیاج یک یا دو قطره از آب پاستای نگهداری شده را اضافه کنید تا پنیر بز تا نیمه آب گردد. گوجه فرنگی، نخود فرنگی، ذرت، پوست لیمو و آب آن را اضافه کنید و به آرامی هم زدن را ادامه دهید تا پنیر بز کاملا ذوب گردد و روی پاستا را بپوشاند.

پاستا باید خامه ای باشد، اما خیلی تند نباشد. حرارت به جای مانده پاستا سبزی ها را گرم می نماید، اما آن را نمی پزد. نعنا را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند. مزه آن را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل مزه دار کنید. روی پاستا را با نعنا یا ریحان تزئین کرده و سرو نمایید.

این غذا 389 کالری، 69 گرم کربوهیدرات، 9 میلی گرم کلسترول، 6 گرم چربی، 6 گرم فیبر، 16 گرم پرتئین، 3 گرم چربی های اشباع شده، 136 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.

5- پاستا با سوسیس، گوجه فرنگی و بادمجان

این غذا با سوسیس به همراه گوجه فرنگی و بادمجان بسیار لذیذ است.

مواد مورد احتیاج:

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

2 پیمانه گوجه گیلاسی

1 پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده

نصف قشق چایخوری نمک دریایی

340 گرم سوسیس

500 گرم بادمجان پوست کنده و به شکل مکعب های 10 سانتی متری برش داده شده

4/1 فنجان آب یا در صورت احتیاج بیش تر

500 گرم پاستای شکل دار برای مثال فوسیلی

4/3 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

نصف فنجان بزرگ ریحان

نحوه پخت:

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت میانه رو به بالا روغن، گوجه فرنگی، پیاز و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بپزید فقط یک یا دو بار هم بزنید تا گوجه فرنگی ها آغاز به ترکیدن نمایند. پس از 5 تا 7 دقیقه در قابلمه را بردارید. سوسیس را اضافه کرده وبگذارید 3 دقیقه بپزد. بادمجان را هم بزنید. آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پاستا جوز هندی و فلفل را هم بزنید. در را بر روی قابلمه قرار داده و حرارت را کم کنید وبگذراید بپزد. گهگاهی آن را هم بزنید و بگذارید به آرامی بپزد. این کار را 10 تا 12 دقیقه ادامه دهید. اگر غذا آغاز به خشک شدن کرد هر بار 4/1 فنجان آب بیش تری اضافه کنید.

مزه غذا را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید سپس ریحان را به آن بیافزایید. غذا را آماده سرو نمایید و روی آن روغن زیتون بیش تری بپاشید و با پنیر و برگ های ریحان سرو کنید.

این غذا 357 کالری، 48 گرم کربوهیدرات، 23 میلی گرم کلسترول، 13 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 11 گرم پروتئین، 5 گرم چربی های اشباع شده، 325 میلی گرم سدیم و 6 گرم قند دارد.

6-پاستا با پنیر فتای پخته شده

گوجه فرنگی گیلاسی تازه، سیر، روغن زیتون و پنیر فتا در فر مخلوط می شوند و یک سس خامه ای تشکیل می دهند که روی پاستای مورد علاقه تان را می پوشانند.

مواد مورد احتیاج:

200 گرم پنیر فتا

2 پیمانه یا 500 گرم گوجه فرنگی گیلاسی

4 حبه سیر از طول نصف شده

نصف فنجان روغن زیتون فرابکر

نمک به اندازه لازم

نصف قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز له شده

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

340 گرم پاستای ترجیحا شکل دار

برگ ریحان تازه برای سرو

مراحل پخت:

در یک ظرف پخت 22 در 33 سانتی متری گوجه فرنگی، سیر و 4/1 فنجان روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید. اندازهی نمک بر روی آن بپاشید. پنیر فتا را در وسط گوجه فرنگی ها و سیر قرار دهید. روغن زیتون به جای مانده را روی آن بپاشید و فلفل قرمز را روی آن قرار داده و کمی فلفل سیاه بر روی آن بپاشید. حدود 40 دقیقه تا زمانی که سیر نرم شده و پوست گوجه فرنگی ها بترکند در فر قرار دهید.

در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستور بسته بپزید. یک فنجان آب پاستای در حال پخت را نگه داشته و سپس پاستا را آبکش کنید. سپس پنیر فتا و گوجه فرنگی را از فر درآورده با چنگال له کنید و مخلوط کنید تا یکدست گردد. سس را با پاستا مخلوط کنید و اگر کمی خشک به نظر می رسد آبی که از پاستای در حال جوشیدن نگه داشته بودید را در صورت احتیاج به آن اضافه کنید. مزه غذا را بچشید و در صورت تمایل با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. پس از سرو بر روی آن برگ ریحان بریزید.

این غذا 718 کالری، 66 گرم کربوهیدرات، 44 میلی گرم کلسترول، 40 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 19 گرم پروتئین، 12 گرم چربی های اشباع شده، 596 میلی گرم سدیم و 8 گرم قند دارد.

7-پاستای گوجه فرنگی با ریحان و اسفناج

تنها چیزی که برای این شام بسیار ساده احتیاج دارید یک قابلمه و 30 دقیقه زمان است. رب گوجه فرنگی طعم غلیظ و پیچیده ای به این پاستا می دهد.

مواد مورد احتیاج:

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

1 پیاز میانه زرد خرد شده

یک قوطی رب گوجه فرنگی

2 حبه سیر خرد شده یا ریز رنده شده

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز

4 فنجان آب یا آب سبزیجات بدون نمک

500 گرم پاستای شکل دار

226 گرم (یک دسته) اسفناج خرد شده

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

500 گرم گوجه فرنگی کوچک

1 فنجان (28 گرم) برگ ریحان تازه تقریبا خرد شده

تا 2 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده

مراحل پخت:

روغن و سپس پیاز را حرارت دهید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا محتویات آن نرم گردد. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی تیره تر و غلیظ تر گردد. این کار را 4 تا 5 دقیقه انجام دهید. سپس سیر و نصف قاشق چایخوری نمک و شکر را اضافه کرده و 15 تا 30 ثانیه هم بزنید تا معطر گردد. آب یا آب گوشت را اضافه کنید حرارت را تا میانه رو به بالا افزایش دهید و بگذارید بجوشد و خوب هم بزنید تا رب گوجه فرنگی در مایع حل گردد.

پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا نچسبد. روی آن را بپوشانید و حرارت را کم کنید. اگر ماهی تابه خشک به نظر می رسد اندازهی آب گوشت یا آب اضافه کنید. سپس اسفناج را اضافه کنید روغن زیتون بیش تری بریزید و غذا را با نصف قاشق چایخوری نمک به جامانده و اندازه بیش تری فلفل سیاه مزه دار کنید. یک تا دو دقیقه غذا را بپزید. سپس گاز را خاموش کنید و گوجه فرنگی و ریحان را به هم بزنید تا مخلوط شوند. پس از سرو روی آن تکه های فلفل قرمز خرده شده را بریزید.

این غذا 367 کالری، 71 گرم کربوهیدرات، 0 میلی گرم کلسترول، 4 گرم چربی، 6 گرم فیبر، 14 گرم پروتئین، 1 گرم چربی های اشباع شده، 461 میلی گرم سدیم و 10 گرم قند دارد.

8- پنه با سس گوجه فرنگی تازه، اسفناج و فتا

این غذای تابستانی از گوجه فرنگی های فصلی بهره می برد و برای کسانی که در پی یک غذای سریع و خوش طعم هستند مناسب است.

مواد مورد احتیاج:

2 قاشق غذاخوری سیر و روغن موسیر

گوجه فرنگی رسیده، هسته گرفته و به قطعات 3 سانتی متری بریده شده

5 فنجان (141 گرم) اسفناج

340 گرم پاستای پنه گندم کامل یا بدون گلوتن

113 گرم پنیر فتای خرد شده (1 فنجان) به صورت تقسیم شده

2 قاشق غذاخوری نعناع تازه یا پونه کوهی خرد شده

1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

نصف قاشق چایخوری نمک

فلفل سیاه

مراحل پخت:

در یک ماهیتابه 30 سانتی متری روی حرارت میانه، روغن را حرارت دهید تا براق گردد. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه بپزید تا شکل خود را از دست بدهند. اسفناج ها را اضافه کرده و بهم بزنید. حدود 2 دقیقه این کار را ادامه دهید. در همین حین یک قابلمه بزرگ آب نمک را بگذارید تا بجوشد. پاستا را اضافه کنید و طبق دستور بسته آن را بپزید. نصف فنجان از آب پاستای در حال جوشیدن را نگه دارید. سپس پاستا را آبکش کرده و به قابلمه بازگردانید.

4/3 فنجان پنیر فتا، نعناع، آبلیمو، نمک و فلفل را داخل سس بریزید. سس را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط گردد. مزه غذا را بچشید و در صورت احتیاج با نمک و فلفل بیش تری مزه دار کنید و در صورت تمایل به اندازه کافی از آب پاستای در حال جوشیدن به آن اضافه کنید تا قوام سس تنظیم گردد. 4/1 فنجان به جای مانده فتای به جای مانده را روی پاستا ریخته و غذا را داغ سرو کنید.

این غذا 519 کالری، 77 گرم کربوهیدرات، 25 میلی گرم کلسترول، 16 گرم چربی، 13 گرم فیبر، 20 گرم پروتئین، 6 گرم چربی های اشباع شده، 6 گرم سدیم، 658 میلی گرم سدیم و 13 گرم قند دارد.

منبع: فرارو

به "8 دستور پخت پاستا با نقش محوری گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 دستور پخت پاستا با نقش محوری گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید